Lenneke de Kruif naar Groupauto

Groupauto Nederland heeft Lenneke de Kruif aangetrokken als key account manager. Zij wordt verantwoordelijk voor de begeleiding van bestaande grossiersleden en werving van nieuwe. Ze is 1 november jl. in dienst getreden, na bijna drie jaar sales management bij Gasco Nederland, specialist in koeltechniek.

Volgens Groupauto-directeur Freek Blekxtoon is de versterking hard nodig. “Hanneke Bergsma is bij ons verantwoordelijk voor marketingmanagement, Erik van Lier en Robert Horsman voor alle garageformuledeelnemers en prospects. Wij hadden echter ook fulltime versterking nodig aan de grossierszijde. “

Blekxtoon zegt zelf te maken te hebben met “een aantal andere prioriteiten”, maar wilde toch genoeg aandacht kunnen geven aan de leden en prospects. “Aangezien onze visie ‘business is people’ is, willen we met Lenneke meer persoonlijke aandacht verzorgen. Ze is een doorgewinterde salesvrouw uit onze branche, menige grossier kent haar.”

Groupauto heeft nu in Nederland veertig leden en een totaalomzet van honderdvijftig miljoen euro . Samen hebben de leden ruim zestig verkoopvestigingen. De grossiersorganisatie werkt nauw samen met onder meer Sator en Motor-Parts voor logistieke ondersteuning.  

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *