Louwman neemt Van Dorst Automotive over

Louwman Group en Van Dorst Automotive hebben een principe-akkoord over een overname. Alle aandelen van Van Dorst zullen in handen komen van de Haagse importeur en distributeur. De overname wordt naar verwachting begin 2015 afgerond.

De Van Dorst-directie zal de komende tijd ongewijzigd blijven en de verdere ontwikkeling van de dealergroep binnen Louwman aansturen. Jac van Dorst: “Omdat er in het gezin geen opvolging is en iedere ondernemer ook een horizon heeft, is de voorgenomen overdracht aan de orde gekomen. Het huidige team wordt in de gelegenheid gesteld om ons mooie bedrijf verder uit te bouwen in het belang van onze klanten. Ik heb alle vertrouwen in de Louwman Group, waarmee ik al meer dan veertig jaar nauw heb samengewerkt. Ik verwacht dan ook dat de overname op korte termijn kan worden afgerond.”

Van Dorst Automotive is officieel dealer voor de merken Toyota, Suzuki, Lexus en Mazda en heeft vestigingen in Breda, Bergen op Zoom, Oisterwijk, Oosterhout, Rijen en Roosendaal, Tilburg en Waalwijk. De dealergroep biedt ook schadeherstel aan via Schadenet Midden-Brabant in Rijen en Schadenet Oosterhout, maar ook financiering en verzekeren (Van Dorst Finance). Daarnaast is ook autolease (Van Dorst Lease) in het dienstenpakket opgenomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.