Luc Donckerwolke president Hyundai

De Belgische ontwerper Luc Donckerwolke is van vicepresident gepromoveerd tot president van de Hyundai Motor Group. De voornaamste opdracht aan Donckerwolke is om de diverse merken binnen de groep – Hyundai, Kia en Genesis – verder te versterken door leiding te geven aan de verschillende designafdelingen.

Donckerwolke was in het verleden verantwoordelijk voor tal van creatieve projecten binnen de groep, onder meer op het gebied van Advanced Air Mobility. “Ik ben zeer vereerd met deze promotie”, aldus Luc Donckerwolke. “Ik bedank de Groep voor het vertrouwen dat ze in mij hebben en spreek mijn waardering uit voor de designteams van Hyundai, Kia en Genesis voor hun onophoudelijke uitstekende prestaties. We hebben samen de gevestigde orde uitgedaagd en zullen een creatieve, uitdagende en positieve mentaliteit binnen onze Groep blijven stimuleren.”

De groep promoveerde voorts senior vicepresident Kyoo Bok Lee tot vicepresident en benoemde hem tevens tot president en ceo van Hyundai Glovis. Hiervoor was Bok Lee cfo bij Hyundai Motor Brazil.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *