Luc van Bussel vertrekt bij Alwaysbemobile

Luc van Bussel stopt als ceo bij The Alwaysbemobile Company. Het vertrek van Van Bussel is in goed overleg met de raad van commissarissen en de aandeelhouders genomen. Volgens Van Bussel is het na 13 jaar mooi geweest en tijd voor een nieuwe uitdaging.

Van Bussel over zijn vertrek: “Het is mooi geweest. The Alwaysbemobile Company is een prachtig bedrijf geworden met goede mensen en bijzondere resultaten. Ik kijk met grote trots terug op de afgelopen 13 jaren van innovatie en groei. Het meest trots ben ik op het vertrouwen dat ik 13 jaar lang kreeg van alle aangesloten bedrijven. Het bedrijf heeft haar oorspronkelijke pioniersdynamiek versterkt en haar positie in de Automotive markt is onomstreden.”

“Ik heb grote waardering voor de 100 collega’s in Veenendaal en Antwerpen met wie we dag in dag uit hebben gewerkt aan de beste service voor al onze klanten. De omzet van het bedrijf is mede door deze mensen gestegen van 2 mln in 1999 naar 145 mln in 2012. Ik heb veel waardering en respect voor alle aangesloten zelfstandige ondernemers van The Alwaysbemobile Company. Deze ondernemers maken het verschil in de praktijk en daar gaat het om. Ik wens iedereen heel veel succes in de komende jaren”, aldus Van Bussel.

Jammer

Patrick Ledegang zal de positie van Luc van Bussel voorlopig waarnemen. “Ontzettend jammer, maar na 13 jaar Automotive successen kan ik mij voorstellen dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. De afgelopen 6 jaar dat ik met Luc heb gewerkt waren mooie en uiterst dynamische  jaren. The Alwaysbemobile Company is een sterk en gezond bedrijf. Er ligt een goed beleidsplan waarin de koers voor de komende jaren is beschreven en we realiseren ondanks de moeilijke omstandigheden een uitstekende omzet”, aldus Patrick Ledegang.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *