Lucas Autotransport overgenomen

Hoedlmayr Logistics Netherlands, de Nederlandse dochter van de firma Hoedlmayr International AG, neemt de autotransportactiviteiten van de Nederlandse firma Lucas Logistics Autotransport BV over. Dit in combinatie met de bestaande logistieke locatie in Belgie. Dankzij deze overname versterkt Hoedlmayr zijn marktpositie in de Benelux en breidt het zijn logistieke netwerk in Europa verder uit.

De overname omvat vijftig medewerkers, 45 vrachtwagens en een transportvolume van jaarlijks circa 90.000 voertuigen. Het logistieke netwerk van Hödlmayr International AG in veertien landen omvat nu multimodale transportoplossingen, locaties en alle technische installaties om de voertuigen volledig klaar voor levering te maken. Dit alles in combinatie met het moderne verdeelcentrum in Tongeren zorgt voor een vergroting van de marktaanwezigheid van Hödlmayr.

De Hödlmayr Groep voldoet met de overname aan de huidige behoeften van klanten. De overname betekent voor Hödlmayr meer planningszekerheid en betrouwbaarheid voor de automobielfabrikanten, de importeurs, fleetklanten en dealers.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2704 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *