Maha op Autoprofessioneel

Maha Nederland besteedt deze week op Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem veel aandacht aan remmentestbanken en hefbruggen. Ook wordt er een test gedaan van de asdemping, is er een elektronische bandenprofielmeting en een uitgebreide remmentest.

De Maha rollenremmentestbanken kunnen worden uitgerust met een meetsysteem voor het bandenprofiel, waarmee tot 0,1 millimeter nauwkeurig de profieldiepte te meten is over het totale bandoppervlak. Naast de teststraat met rollenremmentestbank is er ook de XD23 platenremmentestbank. Deze platenbank is 23 millimeter hoog, draadloos en uitgevoerd in RVS.

Om zo veel als mogelijk bezoekers naar haar stand te trekken, organiseert Maha ook het Rad van Fortuin. Hiermee is tot 3.600 euro productkorting te verdienen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *