Marc Beers commercieel directeur Europcar

Marc Beers is met ingang van 5 september begonnen als commercieel directeur van Europcar Autoverhuur. Hij is vanuit die functie eindverantwoordelijk voor de commerciële activiteiten binnen het bedrijf.

Marc Beers was het afgelopen jaar werkzaam bij ECS Electronics als manager OEM sales en was daarvoor lid van het management bij Midtronics en verantwoordelijk voor de verkoop op de Europese markt. Ook had hij diverse managementfuncties bij importeurs voor de merken Hyundai, Mazda, Jaguar/Land Rover.

Europcar is franchisenemer van Europcar International en één van de grootste verhuurbedrijven voor auto’s in ons land. Het concern telt wereldwijd 10.000 vestigingen in 130 landen. De klanten zijn zowel zakelijk als particulier. In ons land heeft Europcar een landelijk dekkend netwerk van waaruit een groot aantal voertuigen worden verhuurd: van personen- tot bedrijfsauto’s en vrachtauto’s.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.