Marc Valentijn directeur Euromaster Nederland

Per 1 april 2023 zal Marc Valentijn aantreden als operationeel directeur van Euromaster Nederland. Hij volgt Jos Gesthuizen op, die de functie ruim vijf jaar heeft vervuld en zich nu gaat richten op specifieke projecten binnen de organisatie.

Marc Valentijn is sinds twee jaar werkzaam bij Euromaster als key accountmanager voor het trucksegment. Daarvoor is hij actief geweest in diverse salesfuncties. Edo Wiggers, algemeen directeur: “Ik ben Jos enorm dankbaar voor de waardevolle bijdrage die hij als Operations directeur en lid van het managementteam heeft geleverd. Gelukkig blijft hij actief binnen Euromaster. Ik ben verheugd dat we Marc hebben gevonden als opvolger van Jos. Met zijn gedrevenheid en kwaliteiten weet ik zeker dat we met Euromaster op operationeel gebied nog meer mooie stappen kunnen gaan zetten.”

Marc Valentijn: “Ik ben dankbaar voor deze mooie kans. Ik kijk ernaar uit om met alle collega’s verder te bouwen aan de toekomst van Euromaster en aan het veilig mobiel houden van onze klanten. Samen kunnen we het verschil maken!”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *