Marktplaats start buienradar voor cabrio’s

Marktplaats heeft in samenwerking met Buienradar.nl een weersvoorspelling opgezet voor cabriorijders: www.cabrioradar.nl. Op de site worden de dagelijks temperatuur en neerslag op een schaal van 1 tot 10 gemeten voor de cabriorijder. Daaromheen worden cabrio’s aangeboden.

Cabrioradar.nl geeft inzicht in het specifieke cabrioweer en helpt cabriorijders bij het plannen van de dagen waarop ze er met de kap naar beneden op uit kunnen. Naast een blik op het weer zijn er handige tips te vinden over de aankoop en het rijden in een cabriolet en wordt het actuele cabrio aanbod op Marktplaats getoond.

Sinds het aanbreken van de lente is de interesse in cabrio’s op Marktplaats verdubbeld van 400 naar 800 reacties per dag. Elke dag wordt er nu ongeveer 10.000 keer gezocht op het woord cabrio. Dat is ruim 15% meer dan vorig jaar. De cabrio is voor veel mensen een droomauto en het rijden met het dak open biedt het ultieme gevoel van vrijheid. Uit onderzoek blijkt dat cabriorijders in Nederland echter slechts 36% van de tijd met hun kap open rijden, terwijl dit voor veel bezitters (44%) juist de belangrijkste reden is voor de aanschaf van een cabrio.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *