Martin Schilder Haarlem wordt ‘Audi Stand Alone’

De vestiging van Martin Schilder Groep in Haarlem die momenteel wordt uitgebreid met onder meer een nieuwe showroom, zal herrijzen als een ‘Audi Stand Alone’-vestiging. Op 1 augustus moet de drie ton kostende verbouwing zijn voltooid.

“We geloven in het merk Audi en we geloven in onszelf”, zegt Martin Kirchner, die precies drie jaar geleden aantrad als vestigingsdirecteur van Martin Schilder Haarlem. “We hebben een uitstekend marktaandeel in het topmerkensegment en willen dat graag continueren. Vandaar dat we deze investering doen.”

De importeur van Audi stelt hoge eisen aan de presentatie van de modellen van het Duitse automerk. “Dat is begrijpelijk, want Audi voert een serie exclusieve modellen die een specifieke omgeving vereisen”, aldus Martin Kirchner. “Het Krelagegebouw waarin we deze Stand Alone realiseren, is een echte zichtlocatie. Dat maakt deze investering van ruim 300.000 euro meer dan waard. We creëren een showroom van 500 vierkante meter waar twaalf modellen in de schijnwerpers komen te staan, geheel volgens de specificaties van Audi. Bovendien bieden we in de nieuwe ambiance een servicebalie exclusief voor de Audi-rijder als hij of zij met de auto voor onderhoud bij ons op bezoek komt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.