Max-Repair heeft primeur schadeherstelconcept

Max-Repair uit Bunschoten heeft zaterdag 2 juni een nieuw schadeherstelconcept onthuld genaamd De Rijdende Richter. Met een speciaal ingerichte bus kan het nieuwe schadeherstelnetwerk voor bedrijfsvoertuigen en zwaar materiaal voortaan ook op locatie richten.

“Een absolute noviteit binnen het schadeherstel”, aldus Gerard Smelik, directeur aftersales bij Truckland. “Door onze werkplaatsen universeel in te richten en technisch aan te passen is het nu mogelijk geworden eerstelijns schadeherstel aan bedrijfsvoertuigen en zwaar materieel standaard uit te voeren. Het richtequipment, inclusief de vereiste vakmensen, is mobiel op afroep beschikbaar binnen Max-Repair. Zwaar heavy duty schadeherstel blijven we uiteraard uitvoeren binnen onze landelijke werkplaatsen.”

Het richtequipment is afkomstig van Josam, wereldwijd actief in richttechniek en in de Benelux vertegenwoordigd door Lebon & Gimbrair in Bunschoten, onderdeel van Nederman.

Max-Repair is ontstaan uit een bundeling van de werkplaatsen, reclamestudio’s en schadeherstelbedrijven van de bedrijven Cosmo Trucks, Koops Furness Trucks, Loven Trucks en Truckland. Max-Repair werkt fabricaat- en merkonafhankelijk en is erop gericht fleetowners beter inzicht te geven in de uiteindelijke schadelast en de beheersing hiervan.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *