Meer Hiqure bij Autoschade Herstel Groep

Autoschade Herstel Groep Nederland (AHGN) heeft inmiddels drie vestigingen voorzien van het Focwa Hiqure-certificaat. Sinds kort kunnen ook in de regio Helmond en Valkenswaard klanten terecht bij de schadeherstellers van Harry Bekkers, die de kwaliteit van hun werkzaamheden zichtbaar maken door het behalen van het certificaat.

Bekkers Eindhoven nam op 3 oktober 2012 tijdens het Focwa-congres als eerste schadeherstelbedrijf in Nederland het certificaat in ontvangst. Hiqure is vanaf 1 januari 2015 verplicht voor alle Eurogarant-bedrijven.

“Hiqure zal ook bijdragen aan een hogere klantentevredenheid. De eerste resultaten uit het Nationaal Autoschade Onderzoek wijzen erop dat consumenten en ook opdrachtgevers geen risico willen nemen met autoschadeherstel en kiezen voor een veilige en verantwoorde methode van schadeherstel”, aldus AHGN.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.