Mensmobiel.nl bundelt informatie branche

Bovag en de vakbonden hebben de handen ineen geslagen om alle informatie in de branche over ziekte en arbeidsongeschiktheid, maar ook over veilig en gezond werken en duurzame inzetbaarheid te bundelen in één portal: www.mensmobiel.nl.

Jacqie van Stigt (FNV Bondgenoten): “Met deze portal komen we een belangrijke CAO-afspraak na: we zijn ervan overtuigd dat we hier werknemers, maar ook werkgevers echt een dienst mee bewijzen.”

Marco Hietkamp (CNV Vakmensen): “dit is een goede start omdat duurzame inzetbaarheid steeds belangrijker wordt.” George Kruithof (De Unie) onderschrijft het belang van deze website voor een goede informatievoorziening aan iedereen die werkt in deze branche. Gerlof van Dijk (Bovag) vult aan: “De mobiliteitsbranche is met deze website één van de eerste branches van Nederland die informatie over deze zaken overkoepelend en op een overzichtelijke manier aan zowel werkgevers als medewerkers aanbiedt. Daar zijn we best trots op.” Het loket is een gezamenlijk initiatief van Bovag, FNV Bondgenoten, CNV Vakmensen, De Unie, Bovemij en NV Schade.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.