Mercedes investeert in ZonnepanelenDelen

Door te investeren in zonnepanelen op het platform van ZonnepanelenDelen geeft Mercedes-Benz verdere invulling aan zijn omschakeling naar elektrisch rijden.

Mercedes streeft ernaar om tegen het einde van het volgende decennium een volledig CO2-neutraal modellengamma aan te kunnen bieden. Dit betekent dat CO2-neutraliteit de leidraad is in de gehele waardeketen – in het productieproces van de auto, in de gebruiksfase (vandaar de investering in ZonnepanelenDelen) en tijdens de recycling.

Projecten

ZonnepanelenDelen is een ervaren partner in het financieren van initiatieven op het gebied van zonne-energie. Het platform financierde sinds 2014 al 180  projecten, zoals stadion Euroborg van FC Groningen en tientallen zonnedaken en -parken bij boerderijen, sportverenigingen en mkb’ers. Ook particulieren kunnen investeren via ZonnepanelenDelen. In totaal zijn er al meer dan 10.000 particulieren die  ZonnepanelenDelers die op deze manier bijdragen aan de energietransitie.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3836 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *