Mercedes krijgt occasionlabel op Marktplaats

Mercedes-Benz Nederland gaat gebruikte bestelwagens met een speciaal kwaliteitskeurmerk aanbieden op Marktplaats. Het programma ’Used 1’ is het kwaliteitslabel van Mercedes-Benz bestelwagens en biedt gebruikte bestelwagens aan met de zekerheden van een nieuw voertuig.

De voertuigen die het Used 1 label mogen voeren, voldoen aan diverse zekerheden, zoals tenminste twaalf maanden garantie, zijn de wagens maximaal vijf jaar oud met een kilometerstand van maximaal 180.000 kilometer, goedkeuring op 110 punten en voorzien van APK en Nationale Auto Pas.

“De keuze voor Marktplaats als partner in het verkopen van gebruikte bestelwagens is een logische”, volgens Dirk-Jan Boland, productmanager Used 1 bij Mercedes-Benz Nederland. “Marktplaats scoort significant beter bij de zoektocht naar gebruikte (bestel)wagens. In deze tijd zijn kopers op zoek naar zekerheid. Enerzijds bij de aanschaf van het gebruikte voertuig via een betrouwbare partner, anderzijds tijdens de looptijd van de wagen. De integratie van ons occasionlabel op Marktplaats biedt beide: de zekerheid van Marktplaats als bewezen betrouwbare partner en ons Mercedes-Benz dealernetwerk als betrouwbare servicepartner.”

Hamish Stone, directeur Automotive van Marktplaats: “Met de komst van het garantieprogramma ‘Used 1’ van Mercedes-Benz bestelwagens bieden we nu ook de zakelijke markt de voordelen van een occasionlabel. Eerder integreerden we met succes occasionlabels gericht op personenwagens op Marktplaats, met stijgingen van de bekendheid van de occasionlabels tot 11 procent. De consument ziet deze content echt als toegevoegde waarde omdat de importeur hiermee precies op het juiste moment in het zoekproces relevante informatie biedt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.