Merci Automaterialen op overnamepad

Merci Automaterialen heeft per 1 oktober de vestiging van Verfindustrie Spectrum (Akzo Nobel) in Sloten overgenomen. Met de overname van deze locatie wordt Merci geautoriseerd dealer van de lakmerken Lesonal en Mason CT.

Daarbij gaat het bedrijf fungeren als servicepunt voor de Spectrumklanten in de regio Amsterdam. Het assortiment paint en non-paint producten van Spectrum wordt fors uitgebreid met automaterialen en onderdelen.

Merci Automaterialen heeft vestigingen in Zaandam en in Amsterdam-Noord en meer dan 50.000 artikelen op voorraad. De grossier levert zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast beide vestigingen beschikt het bedrijf ook over een webwinkel en bezorgservice.
Verfindustrie Spectrum beschikt over eigen trainingcentra in Bergen op Zoom, Horst, Mijdrecht, bij Altac in Drachten en bij Color Up in Rijssen. Hier worden ook de trainingen verzorgd voor Lesonal-gebruikers.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.