Met Champion naar Formule 1

Deze zomer maken alle Champion klanten kans op tickets voor de Grote Prijs Formule 1 van België op 23 augustus. Wie een golden ticket vindt onder de sealcap van een Champion 60L of 205L vindt, kan deze bij zijn Brezan verkooppunt omruilen voor een duoticket voor het Formule 1 evenement.

De golden ticket actie is één van vele campagnes die Champion op touw zet samen met Brezan, de Champion distributeur in Nederland met ook vestigingen in België. Met deze “full service” aanpak ondersteunen beide partners de garagebedrijven op de meest optimale manier.

De Grand Prix van België is elk jaar een hoogtepunt op de agenda van Formule 1 liefhebbers. Het parcours van Spa-Francorchamps dat recht door het Ardense dennenwoud loopt, wordt door de meeste coureurs beschouwd als het mooiste ter wereld. Het bestaat sinds 1950, en is ondanks de vele vernieuwingen nog steeds een authentiek racecircuit dat de natuurlijke glooiingen van het landschap volgt. Dit jaar zal ook Max Verstappen, de 17-jarige coureur, voor het eerst te zien zijn in Spa-Franchorchamps. De F1 actie loopt van 1 juni tot 15 augustus 2015.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.