Metalak organiseert innovatieavond

Na de innovatiedagen in Tiel organiseert Metalak op 27 september nog een extra innovatieavond in Assen. De bijeenkomst staat in het teken van alle ontwikkelingen op het gebied van paint, non-paint, equipement en wordt voorzien van workshops en een beursplein.

Managers, werkplaatschefs, plaatwerkers en spuiters/voorbewerkers maken kennis met het nieuwe Plus Paint-assortiment. Hiermee speelt Metalak in op de trend naar repareren in plaats van vervangen en kortere doorlooptijden. Daarnaast is er een workshop over de Color Dialog Spectro. Metalak demonstreert de uitgebreide mogelijkheden van deze fotospectraalmeter met bijbehorende software om snel en eenvoudig de juiste kleur te vinden. Op het beursplein staan leveranciers als 3M, Teroson en EMM.

In totaal bezochten ruim 400 deelnemers de vorige innovatieavonden in Tiel.

Lees hier meer Metalak-nieuws in het dossier >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *