Michael Huis naar Deukland

Michael Huis gaat aan de slag als commercieel directeur bij Deukland. Onlangs nog verkondigde Dennis Broerse dat hij een landelijk franchisenetwerk wil maken van Deukland. Het is de bedoeling dat Huis de franchiseformule mede verder gaat uitbouwen.

Eerder was Huis werkzaam bij Autotaalglas, Glasgarage, Master4fleets, AH Autoherstel en Autoglaz. “Er komt een nieuw model in schadeherstel waarin het karakter van de schade bepaalt welk type bedrijf die schade zal herstellen”, denkt Huis. “Schadeherstellers beheersen de techniek van uitdeuken zonder spuiten niet en huren deze in. Daar zetten ze een forse marge op, organiseren vervangend vervoer en brengen zo de schadelast ver boven het eigen risico. Verzekeraars en polishouders betalen die kosten, dat kan anders.”

Deukland is specialist op het gebied van uitdeuken zonder spuiten en richt zich op zakelijke en particuliere klanten. Volgens Broerse is er steeds meer mogelijk met uitdeuken zonder spuiten. “Ook deuken die groten dan een twee euromunt zijn, kunnen wij snel en goed herstellen op locatie, zonder dat vervangend vervoer nodig is.”

Huis wil de aanpak van ruitschadeherstel introduceren in uitdeuken zonder spuiten en daarmee de particuliere en zakelijke markt gaan bewerken. De eerste kandidaten zouden zich al hebben gemeld voor de formule Deukland.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *