AH Autoschade Herstel heeft een nieuwe directeur, Michael Huis. Hij zal onder meer het partnership-programma van geselecteerde Associate Business Partners opbouwen en begeleiden. Huis is sinds 1 januari dit jaar ook directeur van Masters4fleets, ook onderdeel van The Alwaysbemobile Company

Luc van Bussel, ceo van Alwaysbemobile, licht de benoeming toe: “Michael Huis heeft ruime ervaring in de schadewereld en heeft deze kennis en ervaring ingezet bij het opzetten van het Associate Business Partners model. Dat hij de leiding krijgt over dit vernieuwende programma is dan ook een logische stap.”

Het nieuwe businessprogramma gaat nu in versneld tempo door met de uitrol van de nieuwe commerciële strategie. “Vanuit de markt ontvingen wij de vraag om een speciaal partnershipprogramma voor bedrijfsvoertuigen op te starten. Daarom hebben wij besloten twee partnershipprogramma’s in de markt te zetten: Associate Business Partner personen- en bestelwagen en Associate Business Partner bedrijfswagens.”

Op dit moment zijn er gesprekken gaande met ruim vijftig potentiële partners. De basis van AH Autoschade Herstel is het ICT-platform AH Autoschade Online 2.0, wat een connectie biedt met verzekeraars en leasemaatschappijen.

Vorige week werd bekend dat de coöperatieve vereniging Autoschade Herstel Groep Nederland (AHGN) sinds 1 oktober alle aandelen in AH Autoschade Herstel overgenomen heeft van The Alwaysbemobile Company. Lees er hier meer over >>

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties