Michael Huis naar Masters4fleets

The Alwaysbemobile Company laat weten dat Michael Huis per 1 januari 2011 directeur wordt van Masters4fleets.com . Zijn benoeming past in de innovatie- en groeistrategie van de organisatie. Michael Huis wordt tevens lid van het directiecomité van The Alwaysbemobile Company.

Luc van Bussel, ceo van The Alwaysbemobile Company, licht de benoeming van Michael Huis toe: "Masters4fleets.com is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, vooral in zomer en winterbanden. Daarnaast biedt het onderhoud forse groeikansen. In de komende jaren zal het universeel onderhoud definitief doorbreken. Met het wegvallen van de BER in 2013 zal deze markt explosief gaan groeien. Met de formules AH Autoschade Herstel en Autoglaz betreden wij ook de schademarkt. Gezien deze ontwikkelingen hebben wij besloten om Masters4fleets.com fors te versterken."

Michael Huis was de afgelopen drie jaar commercieel directeur van Glasgarage
Nederland.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *