Mijngarage.nl krediet voor consumenten

Mijngarage.nl breidt haar dienstenaanbod uit met de credit- en loyaliteitskaart ‘Cash4Cars’ die consumenten niet alleen 3500 euro krediet geeft, maar ze ook laat sparen voor brandstof. Als partners zijn onder meer Vialle en Alwaysbemobile aangesloten.

In tegenstelling tot bij een reguliere creditcard heeft het autobedrijf het volledig opgenomen bedrag al binnen drie werkdagen op de rekening. Daarnaast worden aan het autobedrijf géén transactiekosten in rekening gebracht. Afhandeling gebeurt via een externe financiële partner.
De kaart biedt het autobedrijf bovendien een extra hulpmiddel om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten nog beter aan zich te binden. Bij elke transactie, kan de kaarthouder namelijk sparen voor tanktegoed. Dit bedraagt twee procent van het totale factuurbedrag. Het tanktegoed kan gebruikt worden om voordelig te tanken bij 450 tankstations die zijn aangesloten bij Cash4Cars. Indien een autobedrijf ook een tankstation heeft, dan kan deze ook deelnemen. Ook is er de Cash4Cars autoverzekering waar men bij het afsluiten van de verzekering tanktegoed ontvangt.

Eén van de eerste deelnemers aan Cash4cars is de Vlaardingse ondernemer Peter Bot van het gelijknamige autobedrijf. Deze in dealeroccasions gespecialiseerde universeel levert per jaar een kleine 700 auto’s af en probeert daarnaast op allerlei manieren de klanten aan de eigen werkplaats te binden. "Daarom doe ik mee met Cash4cars. Alle marketingtools die ik kan inzetten om onze werkplaatsklanten loyaal te houden grijp ik met beide handen aan", benadrukt Peter Bot. Het team van Peter Bot, dat drie verkopers en vijf werkplaatsmedewerkers telt, is er volledig op gericht om de klanten voor langere tijd te binden aan het bedrijf. "Het volume aan auto’s dat wordt verkocht, biedt genoeg kansen voor de werkplaats en met Cash4cars krijgen we er weer een scoringskans bij."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *