Mijngrossier.nl komt met nieuwe website

Onderdelenbestelsite mijngrossier.nl heeft een totale make-over gekregen. Het is nu sneller, intelligenter en gebruiksvriendelijker. De belangrijkste verandering na de update is dat je met minder stappen meer resultaat boekt.

Tijdens de vakbeurs Auto Professioneel en Schadeherstel in Hardenberg (14-16 oktober) lanceert mijngrossier.nl de compleet vernieuwde website. Aangepast op de wens en ervaringen van de leden van mijngrossier.nl; garages die dagelijks met het onderdelenbestelsysteem werken en daardoor zeer relevante input hebben geleverd voor de vernieuwde versie.

Op dit moment wordt de vernieuwde mijngrossier.nl door een speciaal testpanel van garages uitvoerig getest. Deze bedrijven maken reeds jarenlang gebruik van mijngrossier.nl en zijn ervaren autotechnici. Bovendien zijn ze meer dan bereidwillig geweest om deel te nemen aan het testpanel.
Hoe het nieuwe mijngrossier.nl precies werkt, wat er vernieuwd is en wat de voordelen voor de garage zijn, wordt op 14 oktober onder andere tijdens de vakbeurs Auto Professioneel en Schadeherstel bekend gemaakt. Vanaf dat moment krijgt de garagist de keuze om direct over te stappen naar het sterk verbeterde mijngrossier.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *