Turbo’s Hoet heeft zich aangesloten bij Diagnosexpert. Met ruim 40 jaar ervaring en een verkoop van meer dan 60.000 turbo’s per jaar behoort Turbo’s Hoet tot de grootste turbobedrijven van Europa.

Turbo’s Hoet is met vijf vestigingen actief in Frankrijk, België, Nederland, Bulgarije en Roemenië. Als officieel distributeur van de bekende turbofabrikanten Garrett, Borgwarner, Holset, Mitsubishi en IHI heeft Turbo’s Hoet direct beschikking tot de laatste technische info op turbogebied. Naast verkoop van nieuwe turbo’s reviseert Turbo’s Hoet turbo’s in haar eigen werkplaatsen.

Olaf Velthuis, Algemeen Directeur Turbo’s Hoet: “Aansluiting bij Diagnosexpert biedt Turbo’s Hoet de gelegenheid om haar ervaring en technische kennis via een professioneel platform aan te bieden aan de garagist. Die technische kennis is met name bij het stellen van de juiste diagnose van groot belang voor de garagist. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij.”

Het specialistennetwerk Diagnosexpert blijft groeien. “Het is fantastisch dat we één van de grotere spelers in het reviseren van turbo’s aan ons netwerk hebben toegevoegd. Hun kennis en expertise zijn een welkome aanvulling voor onze garageformules,” aldus Freek Blekxtoon, directeur Groupauto Nederland.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties