Minder bezoekers geen probleem voor Autoprof Hardenberg

De editie Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs Hardenberg 2014 heeft in totaal 13.923 bezoekers getrokken. Dat zijn er 2000 minder dan in 2013. Volgens organisator Geert Huising zegt het dalende bezoekersaantal niets over de kwaliteit van de beurs.

In 2012 trok Autoprof Hardenberg nog 16.483 bezoekers. Sindsdien gaat de teller wat het bezoekersaantal betreft gestaag naar beneden. “Dat is ook mede door ons ingezet”, zegt Geert Huising. “We hebben weinig behoefte aan dagjesmensen maar juist aan branchegenoten waarmee zaken gedaan kunnen worden. Als je als standhouder 20 mensen per dag uit de sector zelf spreekt heeft dat veel meer effect. Ik merk dat ook aan de reacties van de standhouders over deze editie. Die zijn onverdeeld positief.”

Huising is er zeker van dat de vakbeurs volgend jaar gewoon doorgaat. “Niet alleen volgend jaar maar ook de jaren daarna. Autoprof blijft een vaste waarde.” De volgende editie van Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs Hardenberg is op 13,14 en 15 oktober 2015.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.