Miranda de Koning Mobiliteitsmanager van het Jaar

Miranda de Koning, contractbeheerder Facilitair Bedrijf bij Ymere, is zojuist uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2016. De Koning won de finale van Aaron de Git (CRH Europe) en Henk Schmidt (Belastingdienst). Ze neemt het stokje over van Daan Bieleveld die vorig jaar deze prijs won. De finale vond plaats tijdens het Fleetmanagement event 2016 in de Van Nelle fabriek in Rotterdam.

Dit jaar trof de vakjury drie goede kandidaten die met energie en passie bezig zijn met het thema mobiliteit binnen hun organisaties. Alle drie de kandidaten hebben mooie resultaten geboekt in niet altijd makkelijke omstandigheden. De keuze voor de Mobiliteitsmanager van het jaar 2016 was dan ook geen makkelijke opgave.

Daan Bieleveld over de keuze voor Miranda: ‘Miranda heeft in een korte periode een nieuw mobiliteitsbeleid ontwikkeld en geïmplementeerd bij Woningcorporatie Ymere. Dit beleid moest behalve transparant en toekomstproof ook passend zijn bij het imago van de organisatie. Miranda heeft naar onze mening met veel energie draagvlak gecreëerd bij haar directie voor het nieuwe beleid. Haar aanpak wordt daarbij als verfrissend ervaren.’

De vakjury bestaat uit Daan Bieleveld (DSM), Henk Winckens (Enexis), Henk Gerritse (BAM), John de Gier (Siemens), Martin Lans (VNF) Ronald Postma (Syndesmo) en Sandra van Soest (Rabobank Nederland).

[responsive-video identifier=”ecpP05MWgJE”]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.