Ford wil zijn bestaande leasebusiness met zakelijke klanten in Europa een impuls geven. Daarom bundelt de autofabrikant de krachten met fleetspecialist ALD Automotive in een gezamenlijke onderneming: Ford Fleet Management.

De geplande lease- en wagenparkoplossingen voor personenwagens en bedrijfswagens zullen worden aangeboden via de Ford-dealers. Ook rechtstreeks contact en online platforms zijn beoogde kanalen. Het startschot valt komende herfst, eerst in het Verenigd Koninkrijk en later ook in andere Europese landen. “Ford Fleet Management is een belangrijke stap in het versterken van onze positie als Europa’s bestverkochte bedrijfswagenmerk en geeft ons nieuwe kansen om onze klanten via wagenparkbeheer te ontzorgen”, aldus Stuart Rowley, president van Ford Europa. “Met de ervaring van ALD Automotive in de full-service leasingmarkt, biedt Ford Fleet Management one-stop shopping voor onze klanten. Dat bespaart ze tijd en geld zodat ze hun bedrijf efficiënter kunnen inrichten.”

Wagenpark

Beide partijen zijn geen vreemden: ALD verzorgt op de achtergrond al meer dan vijftien jaar de leasedienstverlening van Ford. Nu echter willen de partners hun samenwerking naar een hoger niveau tillen. Doel van de nieuwe combinatie is een bredere reeks producten en diensten aan te bieden, vanuit de belofte het wagenpark van klanten rijdend te houden. Het keuzepalet varieert van uiteenlopende leaseopties en onderhoudscontracten tot digitaal fleetmanagement en moderne mobiliteitsoplossingen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties