Mivar-data naar ROB Net

Mivar Group en Vereniging ROB hebben een intentieverklaring ondertekend betreffende de levering van Audacon-data aan het nieuwe ROB Net systeem. De nieuwe applicatie, dat Inmotiv in opdracht van Vereniging ROB ontwikkelt, krijgt steeds meer gestalte.

Het huidige ROB Net-systeem bevat ruim 570.000 voertuigen en helpt 5.000 bedrijven de onderlinge transacties op het gebied van reparatie, onderhoud, banden en vervangend vervoer efficiënt af te wikkelen. Het nieuwe programma wordt onder andere uitgebreid met merkcodes. “De overtuiging bestaat dat de gebruikers enthousiast zullen raken over het gebruiksgemak en de efficiënte manier van werken”, aldus de vereniging.

Door de samenwerking met Mivar krijgt de vereniging ook invloed op de redactieplanning bij Audacon. “Het doel daarvan is dat nieuwe modellen en uitvoeringen op de Nederlandse markt tijdig en adequaat in de databases worden opgenomen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *