Mobility kiest Mivar voor ROB-verwerking

Leasemaatschappij Mobility Service Nederland is van start gegaan met Micheck-Fleet voor het verwerken van de binnenkomende ROB-aanvragen. De tien ROB-leveranciers die Mobility Service Nederland het meest gebruikt, zijn inmiddels aangesloten op Micheck-garage, dat het autobedrijf in staat stelt de aanvragen in te dienen.

Op deze manier vindt digitale autorisatie plaats, wat communicatie per telefoon of e-mail voorkomt. Ook kan er per direct digitaal gefactureerd worden. Volgens Mivar levert Micheck zowel het autobedrijf als de leasemaatschappij efficiencyvoordelen op. Daarnaast kan het autobedrijf beschikken over modules met technische informatie over meer dan 52 verschillende automerken.

Paul Harms, directeur Mobilit Service Nederland: “Zo krijgen we het inzicht of een binnenkomende aanvraag conform de fabrieksspecificaties is.”

Tweeduizend auto’s

De Groningse leasemaatschappij is in 2008 opgericht door Patrick Doornbos en Gerben de Groot. Sinds ruim een half jaar is Paul Harms, oud-ceo van Athlon Car Lease als grootaandeelhouder ingestapt en algemeen directeur geworden. Momenteel zijn er tweeduizend auto’s in beheer.

Eerder al gaf That’s Lease (Sassenheim) aan te kiezen voor het ROB-verwerkingsinstrument van Mivar. Lees hier een uitgebreid interview over de achterliggende motivatie: echte inzage in aftersaleskosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *