Mobility Mixx lanceert deelauto met flexcontract

Een zakelijke deelauto afnemen als het nodig is en slechts zolang het nodig is. Vanaf september biedt Mobility Mixx klanten deze mogelijkheid aan onder de naam Sammsamm Flex: deelauto’s inzetten, zonder vast te zitten aan langlopende contracten. Mobility Mixx speelt met deze nieuwe service in op de sterk groeiende vraag naar tijdelijke en scherp geprijsde zakelijke deelauto-oplossingen.

Mobility Mixx biedt al vijftien jaar zakelijke mobiliteitsdiensten aan, waaronder mobiliteitskaarten, deelauto’s en mobiliteitsbudgetten. Vorig jaar introduceerde de marktleider in zakelijk autodelen Sammsamm: een dienst speciaal ontwikkeld voor werknemers die niet beschikken over een leasewagen(park), maar die wel regelmatig een auto nodig hebben. Door deze introductie zag Mobility Mixx het aantal deelauto’s in 2015 met 42 procent stijgen; over de eerste helft van 2016 realiseerde de organisatie een groei van dertig procent. Inmiddels heeft Mobility Mixx dankzij Sammsamm al 850 deelauto’s.

Vanwege de toenemende vraag naar autodelen breidt Mobility Mixx het concept nu uit met een flexibele variant. Sammsamm Flex biedt ondernemers de mogelijkheid om eerst ervaring op te doen met zakelijke deelauto’s alvorens zij bepalen of én hoeveel auto’s zij structureel in willen zetten. Bovendien ontzorgt de mobiliteitsaanbieder hiermee ook bedrijven die behoefte hebben aan tijdelijke inzet van deelauto’s, afgestemd op de pieken en dalen in de bedrijfsvoering.

Paul Wessels, directeur van Mobility Mixx: “De mobiliteitsbehoefte verschilt per bedrijf, per medewerker en per periode. We zien veel bedrijven die op zich enthousiast zijn over zakelijk autodelen, maar die graag eerst kleinschalig willen beginnen in plaats van zich direct te verbinden aan grote, langlopende contracten. Door het ruime aanbod van diensten, al dan niet in combinatie met onze multimodale Mobility Card, bieden wij oplossingen voor iedere ondernemer.”

Sleutelsysteem in dashboardkastje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *