Deelauto-aanbieder MyWheels schaalt flink op in de stad Maastricht. Het aantal deelauto’s gaat van twee naar twintig auto’s.

De deelauto’s zijn als gevolg van de opschaling in de gehele stad beschikbaar, ook aan beide oevers van de Maas. De locaties omvatten onder andere het station, de binnenstad en wijken zoals Wyck, Mariaberg en Brusselsepoort.

“We zien in Maastricht een groeiende gemeenschap van bewuste autobezitters die openstaan voor deelvervoer. We streven ernaar om het voor iedereen mogelijk te maken om hun privéauto in te ruilen voor elektrisch deelvervoer. We hebben in andere gemeenten gezien dat toename in deelvervoer een positief effect heeft op het straatbeeld en de leefbaarheid”, aldus Dani Sprecher, Manager Public Affairs bij MyWheels.

De deelauto’s zijn beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Bij intensief gebruik van de nieuwe deelauto’s zal het aanbod verder worden uitgebreid.   

MyWheels claimt het grootste autodeelplatform van Nederland te zijn. De deelauto’s staan verspreid over ongeveer negentig Nederlandse steden en dit aantal blijft groeien. De deelauto-aanbieder is ervan overtuigd dat er maar een miljoen auto’s (tegen 9+ miljoen nu) nodig zijn om Nederland mobiel te houden.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties