Modernste KwikFit staat in Zoetermeer

KwikFit opent zaterdag 2 mei 2015 de modernste vestiging van het land in Zoetermeer. De deuren van de nieuwe vestiging aan de Van Leeuwenhoeklaan 2a zijn al geopend en vanaf woensdag 29 april viert de vestiging vier dagen lang de opening met acties voor klanten.

Deze nieuwe vestiging is gebouwd volgens het Premier concept van KwikFit, waarbij gemak voor de klant en transparantie centraal staan. Naast de modernste apparatuur voor het uitlezen van alle merken auto’s, kunnen klanten tijdens het wachten gebruikmaken van gratis wifi en een werkplek.

De nieuwe vestiging komt onder leiding te staan van Samy Keshk. Keshk heeft een echte KwikFit-achtergrond. Ooit begon hij als zaterdaghulp en groeide hij door tot vestigingsmanager van KwikFit in de oude vestiging in het centrum van Delft. Keshk over de opening van de nieuwe vestiging: “Zoetermeer is een echte KwikFit-stad, want al meer dan 25 jaar is KwikFit hier gevestigd. Ik ben ontzettend trots op deze nieuwe vestiging. Daarom nodig ik alle Zoetermeerders uit om tijdens het openingsfeest kennis te maken met mij en mijn team en tegelijkertijd te profiteren van de openingsaanbiedingen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.