Mol aftersalesdirecteur Renault Europa

Diederik Mol is binnen de directie van Groupe Renault in Parijs aangesteld als aftersales director Europe. Hij was sinds juli 2014 country operations director Netherlands en vervulde er eerder (vanaf juni 2007) leidinggevende functies.

Mol wordt per 1 maart opgevolgd door Bruno Hohmann (foto). De 36-jarige Braziliaan heeft diverse marketing- en salesposities bekleed binnen Groupe Renault en werkt momenteel als marketing director van Renault Brazilië.

Binnen het team van Hohmann is Pieter Bos (35) aangesteld als manager fleetsales. Hij wordt verantwoordelijk voor de activiteiten van Renault in de Nederlandse lease- en zakelijke markt. Bos is inmiddels ruim elf jaar werkzaam voor Renault Nederland en was tot voor kort actief als marketingmanager aftersales.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *