Moller Automotive genomineerd voor Succes Award

In de categorie automotive zijn de bedrijven van Möller Automotive Groep genomineerd voor de Succes Award 2012. Het gaat om Möller Autoschade, Alacar, Autozone, Green Mobility en het Nieuwe Rijden | Elektrisch Vervoer Centrum. Alfred Möller werd in 2007 nog genomineerd voor Automotivemanager van het Jaar.

In samenwerking met de Kamer van Koophandel en Info.com zijn alle branches van Nederland verzameld. Van elke branche is een shortlist gemaakt van de tien beste bedrijven. De criteria waarop deze bedrijven zijn geselecteerd zijn winst, expertise, continuïteit en de strategische visie. In totaal strijden meer dan 200 bedrijven om de prijs. Het bedrijf dat wordt genomineerd als winnaar uit de branche ontvangt de Branche Award, het Branche Winnaar Certificaat en dingt direct mee naar de Succes Award 2012.

De algemeen winnaar ontvangt 20.000 euro en zal met zijn bedrijf in de laatste week van december te zien zijn in het TV-programma De Succesfactor op RTL 7.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *