Motorcheckup bij vervangturbo’s

Motorcheckup Benelux gaat samenwerken met C en E Turbochargers om om autobedrijven nog  meer kennis en ondersteuning te geven bij het vervangen van turbo’s.  Niet alleen vervangen maar ook oorzaak achterhalen en diagnose stellen. Hierdoor wordt de kwaliteit verhoogd, zijn na vervanging minder problemen en dus meer tevreden klanten.

C&E Turbochargers verwacht, zo zegt Casper Hartogsveld, door de uitbreiding met Motorcheckup de servicegraad naar de klanten nog verder kan optimaliseren. “De gebruikers krijgen nu de kans om ook de mogelijke oorzaak te achterhalen. Met een Motorcheckup-test kan de vervuiling, olieconditie, brandstof in de olie, water / koelvloeistof in de olie worden vastgesteld. Het testresultaat geeft mogelijke oorzaken en richting aan. Het autobedrijf kan dus beter constateren waardoor de turbo defect is gegaan. Door de oorzaak te herstellen en de turbo conform voorschriften te vervangen voert men een goede reparatie uit.”

C&E Turbochargers zal bij alle turbo uitleveringen twee Motorcheckup-testen en een beschrijving toevoegen. De testresultaten kan men raadplegen op de website Motorvervuiling.nl door het plaatje te vergelijken met de illustraties- kleuren schalen op het beeldscherm en ziet men onderaan bij testresultaten mogelijk oorzaken. Uiteraard kan men ook rekenen op ondersteuning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *