Muilenburg operationeel manager Autobinck

Autobinck Holding heeft de 38-jarige Wilbert Muilenburg aangesteld als operationeel manager voor de divisie Electric Mobility. Hij is per 1 januari 2012 gestart in zijn nieuwe functie en zal de opbouw van een dealernetwerk voor de elektrische scooters van E-max en Qugo (goedkeuring RDW in september 2011) vorm geven.

“Een uitdagende taak, met een productportfolio dat past in een nieuwe vorm van mobiliteit”, stelt Muilenburg. “Elektrische mobiliteit en elektrische twee- en driewielers in het bijzonder hebben grote kansen in stedelijke gebieden waar lokale overheden zich inspannen voor een betere luchtkwaliteit. E-max en Qugo hebben daarbij het voordeel dat ze wendbaar zijn en er is bijna altijd wel een parkeerplekje voor de deur te vinden.”

Muilenburg is afkomstig van Mazda Motor Nederland. Van 2006 tot en met 2008 was hij voor dit merk in dienst bij Autobinck Holding. Ook Niek Hertsenberg, tot voor kort verantwoordelijk voor de retailactiviteiten van Infiniti in Nederland, kwam in januari naar Autobinck.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.