MW Automotive distributeur Phillips Industries

Het Naardense bedrijf MW Automotive is onlangs aangesteld als distributeur voor de Benelux van de producten van Phillips Industries. Het Amerikaanse bedrijf opende recentelijk in Naarden ook een Europees verkoopkantoor en magazijn.

Phillips Industries is fabrikant en OE-leverancier aan de wereldwijde truck- en trailerindustrie. Ook in de vervangingsmarkt speelt Phillips een rol. In de fabrieken in Amerika, Mexico en China worden onder meer ABS en EBS spiraalkabels gemaakt, maar ook stekkers en dozen, DIN luchtspiraalkabels, luchtkoppelingen en ophangsystemen voor kabels en slangen.

MW Automotive verkocht eerder al Philips-onderdelen en daar is nu het importeurschap aan toegevoegd. Het bedrijf is sinds 2009 importeur en distributeur van onderdelen voor het universele kanaal en startte september 2011 nog met de verkoop van Monroe-stuurdelen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.