MW-Automotive introduceert National remblokken

Slijt- en onderdelenspecialist MW Automotive uit Naarden, introduceert van fabrikant National de remblokkensets. Na de koppelingen, remschijven en remschijf-kits van deze fabrikant, nu dus voor de eerste keer in ons land. Het betreft een uitgebreid assortiment van bijna 200 referenties.

“Bij de huidige marktomstandigheden ligt het accent bij slijtdelen vaak op de prijs. Dat is begrijpelijk, maar als het om onderdelen gaat waar de rijveiligheid in het geding is, moet je ook de kwaliteit in ogenschouw nemen. Bij National is een hoogstaande kwaliteit van haar producten een vanzelfsprekendheid. Net als de scherpe prijzen”, stelt Robin Weijerman van MW Automotive.

Vanaf 1 september aanstaande zal alle technische data van het National remblokkenaanbod in Tecdoc en Aldoc vermeld staan. “Grossiers willen zich onderscheiden naar het garagebedrijf toe, en auto- en garagebedrijven willen hun werkplaatsklanten een alternatief aanbod kunnen maken. Met National bieden we dat alternatief. En om onze beide claims te bewijzen bieden we tot 30 augustus aanstaande de 45 meest courante remblokken tegen de meest scherpe prijs in de onafhankelijke aftermarket aan”, aldus Weijerman.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1821 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *