NAK betreedt occasionmarkt

Nieuweautokopen.nl (NAK) is nu ook gestart met het aanbieden van occasions via de website Directauto.nl. Het team heeft de nieuwe webwinkel voor gebruikte auto’s gebaseerd op dezelfde ingrediënten als die van de nieuwverkopen.

Paul de Vries, oprichter van NAK: “De kennis en ervaring die we hebben opgedaan met het online verkopen van nieuwe auto’s, hebben we gebruikt voor Directauto.nl. De klant zoekt een auto op merk of prijsklasse en als wij die auto hebben, dan ontvangt hij een uitgebreid informatiepakket met onder meer foto- en videomateriaal en een gedetailleerd inspectieverslag. Onze informatievertrekking gaat veel verder dan die van de reguliere autosites.”

Spreekt de auto aan, dan kan online een offerte worden aangevraagd. “Het onderhandelen over de prijs gaat dus online. De klant weet op voorhand al of wij er financieel met elkaar uit gaan komen. Inruilen van een eigen auto is geen probleem, ook dat doen we online. Dit alles kan, geheel in lijn met de voordelen van webwinkelen”, aldus De Vries.

Samenwerking Koops Furness

Directauto.nl betrekt zijn auto’s van Nieuweautokopen.nl, voorziet ze van de Nationale Autopas en afhankelijk van de prijsklasse wordt er Bovag-garantie verstrekt. Deze garantie wordt verleend door autobedrijven die deel uit maken van Budgetservice.nl, een nieuwe universele garageformule van autoholding Koops Furness. Er is ook een mobiliteitsgarantie voor pech onderweg.

Overigens kunnen geïnteresseerden de auto wel bezichtigen, maar niet via een showroom en niet voordat er financiële overeenstemming over de koop is bereikt.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *