Nationaal Bandencongres 2012

De dag waarop de bandenindustrie officieel naar buiten mag treden met de testresultaten, 30 mei 2012, is voor Aftersales Magazine aanleiding om alle ins en outs over het bandenlabel te presenteren tijdens het Nationaal Bandencongres.

De keynote sprekers van de dag zijn niet de minsten uit de bandenbranche. Arthur de Bok, president Europa, Midden-Oosten & Afrika voor Goodyear-Dunlop zal zijn visie geven op de laatste internationale ontwikkelingen. Ruud Spuijbroek, algemeen secretaris vereniging Vaco heeft D-Day voor de bandenbranche als thema en Luc van Bussel, ceo Alwaysbemobile Company, zal kansen en bedreigingen in de retail bespreken.

Daarnaast worden er seminars van Vredestein, Goodyear en Michelin gegeven en is er een forumdiscussie met kopstukken uit de bandenbranche, een minibeursplein en netwerkborrel. De dag wordt afgesloten met een 4-gangen rolling diner en een exclusief optreden van cabaretier Guido Weijers.

Voor meer informatie en aanmelding: Nationaalbandencongres.nl

Topcabaretier Guido Weijers sluit op gepaste en zijn eigen unieke wijze het eerste Nationaal Bandencongres af.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.