Nedcar blijft open na 2012

Nedcar blijft ook na 2012 open, als de productie van de huidige Colt daar wordt gestaakt, zo heeft woordvoerder Daniel Nacass van Mitsubishi Motors Europe bevestigd tegenover Aftersales Magazine. Wat Nedcar gaat produceren is vooralsnog onbekend.

Het zal geen opvolger worden van de huidige Colt, omdat die global small car gepland staat voor productie in Thailand. Momenteel wordt onderzocht welk of welke modellen voor productie bij Nedcar in aanmerking komen. Parallel aan die studie loopt een onderzoek naar eventuele partnerschappen voor die productie. Een partnerschap met PSA lijkt in dit verband logisch, gezien het huidige samenwerkingsverband dat resulteerde in de trio’s Mitsubishi Outlander/Peugeot 4007/Citroën C-Crosser en natuurlijk de Mitsubishi i-MiEV/Peugeot iOn/Citroën C-Zero. Officiële mededelingen over de partnerkeuze zijn echter niet gedaan.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.