Nederlander in finale Best Painter

Voor de internationale finale van de R-M Best Painter Contest, die van 27 tot en met 29 september wordt gehouden, komen vijftien finalisten tegen elkaar uit. Ze zijn de beste aankomende autospuiters van Europa, Japan, Zuid-Afrika en Canada.

Onder de vijftien finalisten, die uit de voorrondes als winnaar zijn verkozen, zit ook de 23-jarige Berry Kooijman, werkzaam bij Autoschade Herstel Verweij. Kooijman won afgelopen juni de Nederlandse finale en gaat het tijdens een driedaags programma met verschillende opdrachten, opnemen tegen de andere kandidaten.

Met dit internationale event wil R-M (dit keer gehouden in het Franse Clermont de l’Oise) vooral ook aantonen hoe herstellers duurzamer en efficiënter kunnen werken. Tijdens de wedstrijd moeten er zeven verschillende opdrachten worden uitgevoerd: uiteenlopend van voorbewerking tot kleurbepaling, maskeren, veiligheid en gezondheid en productkennis. Voor het eerst let de jury er deze keer ook op hoe zuinig de kandidaten met de materialen omgaan.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *