Nederlandse auto in Spies Hecker kalender

In de nieuwe kalender Passion 2015 presenteert Spies Hecker zeldzame voertuigen die tot in de puntjes zijn gerestaureerd. Van de Nederlandse inzendingen bemachtigde Kasius Autoschade uit Velserbroek een plek op de kalender met zijn Chevrolet Pickup Stepside uit 1951. De afbeelding is in september te zien.

Spies Hecker bezocht schadeherstelbedrijven in België, Tsjechische Republiek, Finland, Duitsland, Nederland, Portugal, Zwitserland en Engeland om de beste foto’s te maken.

Een van de hoogtepunten van de Passion 2015 kalender is een erg zeldzame NSU TT Kohlmus Scirocco, waarvan er slechts een handvol bestaan over de hele wereld. Het oudste voertuig op de kalender – een BMW 328 – werd gebouwd in 1939. De kalender laat ook een perfect gerestaureerde Morris Minor uit 1962 uit de Tsjechische stad Varnsdorf zien. Een Dodge Deluxe vier deur Sedan met tweekleurig lakwerk in donker en licht blauw is een andere high light op de kalender.

“Veel van onze klanten vanuit heel Europa stuurden verbazingwekkende voertuigen, waar met passie aan gewerkt is, dus het was niet eenvoudig om te kiezen wie er op de kalender zouden komen,” vertelt Joachim Hinz, Spies Hecker Brand Manager.

Inzendingen voor de Spies Hecker kalender Passion 2016 kunnen tot 15 februari 2015 gestuurd worden naar luc.vandervoorn@metalak.nl. De Spies Hecker kalender Passion 2015 is te zien op www.metalak.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.