Nettowinst Stern naar 10 miljoen

De nettowinst van de Stern Groep is in 2010 volgens verwachting gestegen naar 10,2 miljoen euro. Dit is een verdriedubbeling, bij een omzetstijging van tien procent. De hogere winst is te danken aan lagere kosten en een hoger operationeel resultaat. De omzet is van 828,7 naar 920,4 miljoen euro gegaan.

De prestaties van de Sterndealers liegen er niet om. De gestegen omzet is dan ook het gevolg van een hogere afzet dan de markt. Echter, de divisie Stern Diensten heeft een lagere omzet behaald door minder huurvraag en meer schadesturing.

Stern ziet 2011 positief tegemoet vanwege kostenverlaging, efficiencyverbeteringen en rekent op een verdere verbetering van de zakelijke markt. Omzetgroei moet dan ook vooral komen van hogere volumes en verkoopprijzen op de zakelijke markt.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.