Nexa ontwikkelt Speed Surfacer

Schadeherstelbedrijven vragen tegenwoordig om producten die de doorlooptijden versnellen en die de omzet verhogen. Om aan deze behoefte te voldoen heeft Nexa autocolor de Speed Surfacer ontwikkeld. De P565-580x is een snel drogende primer die gemakkelijk te verwerken en te schuren is.

Nexa Autocolor heeft voor de Speed Surfacer de nieuwste technologie gebruikt. Het resultaat is een uitzonderlijk snelle primer, die ook zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te schuren is, zonder in te boeten op de kwaliteit. Met deze Speed Surfacer bevestigt Nexa Autocolor zich opnieuw in de markt als toonaangevende producent van nieuwe innovatieve producten.

PPG Industries

PPG heeft haar assortiment primers uitgebreid met een zeer snelle economische primer surfacer.
De DP6000 is beschikbaar in drie grijstinten. Met deze drie tinten kan iedere topcoat-kleur gemaakt worden. Met de korte droogtijden en de 1-laags applicatie wordt de efficiëntie van de spuitcabine maximaal verhoogd.

DP6000 hoeft niet gestookt te worden. Na slechts 1 uur aan de lucht drogen, is de primer al goed schuurbaar. In deze primer kan dezelfde verharder gebruikt worden als in premium blanke lakken, DP4000 en DP5000 primers en UHS DG. Hierdoor ontstaat een compact systeem dat de voorraad beperkt houdt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.