NGK breidt assortiment lambdasensoren uit

NGK Spark Plug, ’s werelds grootste fabrikant van bougies, gloeibougies en lambdasensoren, heeft zijn assortiment lambdasensoren voor de aftermarket aanzienlijk uitgebreid. Er zijn vanaf nu 41 nieuwe typen lambdasensoren beschikbaar voor onafhankelijk autobedrijven.

De meeste van deze sensoren worden door autofabrikanten gebruikt als onderdelen voor eerste montage, aangezien NTK de grootste leverancier van lambdasensoren voor serieproductie is.

Onder het merk NTK is NGK Spark Plug een van de toonaangevende ontwikkelingspartners en OE-leveranciers van autofabrikanten. Het bedrijf voorziet ook de aftermarket van de laatste knowhow uit de wereld van de OE-montage, zoals blijkt uit het assortiment lambdasensoren voor onafhankelijk autobedrijven dat nu is uitgebreid met 41 nieuwe sensoren. 39 van de NTK lambdasensoren die nu voor het eerst leverbaar zijn voor de aftermarket, zijn binaire sensoren die ook bekend zijn als zirconiumdioxidesensoren. De andere twee sensoren zijn breedbandlambdasensoren. 27 van deze nieuwe types komen rechtstreeks uit het OEassortiment van NTK.

Met deze uitbreiding bestaat het complete assortiment lambdasensoren voor de aftermarket nu uit 920 sensoren. De 41 nieuwe sensoren voegen alleen al 983 voertuigtoepassingen toe aan de catalogus, die nu in totaal 14.500 toepassingen bestrijkt. De uitbreiding dekt meer dan 14,7 miljoen personenauto’s in Europa en voor meer dan 9,3 miljoen auto’s levert NGK nu alle diagnose- en regelsensoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *