NGK introduceert app

Ontstekingsspecialist NGK heeft een gratis app geïntroduceerd waarmee producten in een mum van tijd eenvoudig zijn te vinden voor nagenoeg iedere denkbare auto. Daarnaast wordt voorraadbeheer kinderspel dankzij een geïntegreerde streepjescodescanner.

Dankzij de nieuwe NGK Product Finder-app, die beschikbaar is in de Google Play Store en de App Store van Apple, is de juiste bougie, gloeibougie, lambdasensor, bobine of bougiekabel per toepassing snel en eenvoudig te vinden. Met de app hebben gebruikers toegang tot de meest actuele databases van NGK. Naast  het raadplegen van belangrijke productinformatie kunnen ook een groot aantal gedetailleerde productfoto’s worden bekeken.

 “De Product Finder-app  vereenvoudigt de dagelijkse werkzaamheden van onze klanten in de werkplaats en de handel en biedt zelfs hobbymonteurs en consumenten informatie over  NGK-producten”, aldus Benjamin Bachmeier van NGK-marketing: “Belangrijk om te vermelden is dat wij bezig zijn de app verder te ontwikkelen. Vragen, verzoeken en suggesties kunnen rechtstreeks vanaf de app naar NGK worden verstuurd middels  het foutenrapport in het gedeelte ‘Settings’ (instellingen).”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *