Nieuw: 2ndBit traint in pass-thru

Autobedrijf Wout Bouman en Moteq Engineering starten samen een nieuw bedrijf in pass-thru diagnosetrainingen. Frank Bouman en Erwin van der Velden zullen cursisten alles leren over de technische informatievoorziening rondom Euro 5.

De trainingen worden gegeven via het systeem van Opel, omdat je hierbij ook modules kunt programmeren die niet onder Euro 5 vallen. Volgens Bouman, net als Van der Velden bestuurslid bij het Diagnosecentrum, is de cursus voor elk onafhankelijk autobedrijf interessant. De monteur leert in korte tijd zelfstandig programmeerwerk te doen en de aan- en afmelding van een stuurapparaat correct uit te voeren.

De trainingen worden ook buiten werktijd gegeven. Er is de mogelijkheid om in dagdelen te cursus te doorlopen, maar ook in de avonduren. De verkoop van de trainingen zal 2ndBit zelf gaan verzorgen, maar de twee opleiders zijn ook al met aan aantal grossiers in gesprek.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *