Nieuw filiaal Kwik-Fit in Friesland

Kwik-Fit heeft afgelopen zaterdag een nieuw filiaal geopend in Drachten, Friesland. Met de opening van nieuwe filialen eerder dit jaar in Utrecht, Amersfoort en Nijmegen blijft de keten investeren in de uitbreiding en modernisering van haar dienstverlening.

Nederland telt inmiddels 181 Kwik-Fit filialen, waarvan er zeven gevestigd zijn in Friesland. “We hopen de komende jaren in Nederland door te groeien naar de 200”, aldus algemeen directeur Martin Post van Kwik-Fit Nederland.

Het nieuwe onderkomen van Kwik-Fit in Drachten staat op nog geen vijftig meter van de oude vestiging. De werkplaats is ingericht met de nieuwste Bosch-diagnoseapparatuur om auto’s uit te lezen en te diagnosticeren. Naast het huismerk Apollo (de Indiase moeder van Vredestein) worden ook onder meer de merken Michelin, Continental, Pirelli en Goodyear aangeboden.

De opening van het Friese filiaal stond ook in het teken van de stichting Good Bears of the World. De komende maand zal van elk verkochte band 2,50 euro naar dit goede doel gaan.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.