Nieuw gamma autobatterijen van Varta

Johnson Controls zet een nieuw gamma Varta-autobatterijen in de markt. Het ‘Dynamic Trio’ (BLACK, BLUE en SILVER) wordt aangevuld met twee geavanceerd technologieën: AGM en EFB.

Tegenwoordig zoeken automobilisten naar hoogperformante batterijen met een hoog startvermogen, een langere levensduur en milieuvriendelijk geproduceerd met de hoogste kwaliteitsnormen. Als antwoord op deze trends voegde Johnson Controls de AGM- en EFB-batterijen toe aan het assortiment.

De Varta BLUE Dynamic EFB-batterij gaat twee keer zo lang meer als conventionele batterijen. De batterij is ideaal voor voertuigen met een hogere vraag naar energie en past perfect bij auto’s met conventionele Start-Stop-functionaliteit.

De Varta SILVER Dynamic AGM-batterij staat garant voor een hoog startvermogen, snellere geleidbaarheid en is drie keer zo duurzaam dan conventionele batterijen. Met de nieuwe Varta SILVER Dynamic AGM krijgen klanten de beste technologie in hun auto. De batterij past ook precies in voertuigen met geavanceerde Start-Stop-functionaliteit met remenergierecuperatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.